30 Ağustos 2015 Pazar

Bu Bir Özür Postudur

Sevgili canlar şuan bile internete zar zor giriyorum. Kitap postları hazırlayamıyorum. Kitap okumaktan aciz kaldım. Sevdiğim blogları okuyamıyorum. Diyorum ki internetsziliğin gözü kör olsun.
Yetmedi eve internet bağlanılacak dediler. Ben gidince mi, diye bir sinir oldum. Ya sınavım var arkadaşım benim ya. Yaylaya gidip rahat kafayla çalışayım dedim. İnternet bağlanacak. İçime oturdu resmen. Ama siz de değerlisiniz şimdi, derslerimde. Dönünce size de vakit ayırabilir miyim ki? Beni çok korkutuyorlar. Sanki hiç kazanamayacakmışım gibi. Anlayacağınız blogcanlar hayatımın dönüm noktasındayım. Hedeflerim var ve hedeflerimi ulaşmam için çok çalışmam lazım.
Dershaneler de kapatıldığına göre bu mücadeleyi tek başıma vereceğim. Matematik deseniz dipelerde. Başarı hikayeleri okurdum önceden. Neler vardı neler. Diyorum ki içlerinden biri de ben olabilir miyim ki? 
Ya sizden akıl istiyorum. Bana akıl verin azcık. Elbette YGS sınavını atlatanınız var aranızda. Neler yaşadınız, neler hissettiniz bir öğrenmek isterim? :)

1 yorum:

  1. İlk yorumunu benden al istiyorum yoldaşım :) Herşeyden soyutlanmış ve uzak hissettim. Hayatta bir yerlere gelmek zorundayız. İyi veyahut kötü. Bu yıl senin için biraz meşakkatli geçecektir, yorulma pes etme ve asla vazgeçme. Çünkü sen pes ettiğinde biter. Yarış içerisinde olacağın bir sene ve tekrarı seni umutsuzluğa yitecektir. Başarı bizim içimizde, başarı bizimle ve inan kendine. Yapabileceğine inanıyorum. YGS dönemi büyük bir tempoyla başlamak ortalarında seni yoracaktır. Bundan dolayı fazla aceleci davranarak başlama. Sadece herşeyin bilincinde ol. Bu dönemin kalın bir kitap olduğunu düşün, bir gerilim bir polisiye kitabı . Ben öyle düşünürüm hep. Çünkü gerilim kitaplarını başlarını yavaş ve sakince okuruz olayları anlamak için. Sonra ard arda gelecek zaten tüm olaylar. Aynı şey bu zaman içerisinde de gerçekleşek. Asla erteleme herşeyi zamanında yap ama aceleci davranma. Sonlara doğru hızlan. Elbette ki başaracaksın bir yere yerleşeceksin asıl önemli olanın kazanmak olduğunu düşünmüyorum Nazikciğim. Asıl önemli olan kalbinde ki yeri hedefini kazanmak. Asla pes etme :)

    YanıtlaSil

Sevgili canlar, lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz. :) Hepiniz benim için değerlisiniz. Sizleri çok seviyorum. :)