3 Ağustos 2014 Pazar

Biraz Kendimden Bahsedeyim. :)



Öncelikle selamun aleykum.
Dedim ki, hep kitap hep kitap. Kim yazıyor bunları, kim okuyor bu kitapları merak edeniniz olmuştur. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim, ben hep blog yazarlarını merak ederim. Kendimce dedim ki; ben merak ediyorsam beni de merak eden birileri çıkar herhalde. :) İşte öyle, yazalım bakalım ne yazacağız.
Bendeniz Nazik. 16 yaşında lise 3 öğrencisiyim. Ders çalışmaktan daha çok kitap okumayı severim. Pekte başarılı bir öğrenci olduğum söylenemez. :):) Çalışırsam iyiyim ha... :)
Hayatımda değişiklikler yapmayı severim. Açık görüşlüyümdür. Herkesin görüşüne saygım vardır. Benim görüşüme saygı göstermeyen insana ağız burun dalasım geliyor, dermişim :)

Hayatta en çok değer verdiğim zatlar: Annem, babam, kız kardeşim ve erkek kardeşim. Anneni mi daha çok seviyorsun yoksa babanı mı, nedense babam. Babama daha düşkünümdür. Babamı çok seviyorum. :)
Mersin'de yaşıyorum dersem yeridir. Çünkü benim bulunduğum ilçe Mersin'e bağlandı. :)
Gezmeye çok sevmemekle birlikte bir kitabevine girdiğim zaman yarım saatte filan ancak çıkıyorum. O kitabı incele, bu kitabı incele derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bir bakmışım zaman akmış gitmiş. Kitabevinden boş çıktığım zaman beni bir hüzün sarıyor. Kitap almalıydım kitap. Kütüphanemde 60'a yakın okunmamış kitap olunca mecbur. Ne gerek var israfa? Almıyorum. :)
Kitap okuma hikayem pek eskilere dayanır. :) 6. sınıftan 8. filan kadar Canan Tan'ın Piraye, Eroinle Dans kitaplarını 4-5 kez okumuşumdur. Kitapsızlıktan. Kitaba para veremiyordum. Lise 1'e geçince Tarsus'un kütüphanesini keşfettim. Aslında yerinde duruyordu, ama giren kim. Her gün önünden geçiyorum, şöyle yan gözle dahi bakmıyordum. :) En son kitap krizine girdim, elimde de okuyacak kitabım yok. Ya Allah arkadaşımla kütüphaneye. İstemediğin kadar kitap. Oku oku, kütüphaneye gir çık derken az kalsın kütüphane görevlisiyle kanka olacağız. :):) Arada bir sinir ediyordu ama kitaplar uğruna katlanıyordum. Soğuk nevale ne olacak... :):)
Hayat benim için elhamdülillah gayet güzel. Kitap okuyorum, farz ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum ve her türlü insanla takılıyorum. :) Çeşitlilik her zaman için iyidir. Yoksa hayatın ne anlamı var. Monoton bir hayat geçireceğime farklı insanların, farklı fikirlerini, düşüncelerini ele alıp kendimce tartarım. Ben de benim zevklerimden biri. :)
Blog hayatına giriş yapma amacım:
Kitabı bitirdiğim zaman, kitaptan bazı kesitler alır ve kağıda dökerdim. Karakter tahlilleri yapar ve en sonda kağıdın sonuna kitap hakkındaki düşüncelerimi yazardım. :) Blog nedir biliyordum. İlk kez Pucca sayesinde keşfetmiştim. :) Sonra ne yoruyorsun kendini. Hem bu yazdıklarını senden başka kimse okumuyor. Aç bir blog yaz gitsin. :) Blog açma hikayemde böyle. Tek ilgili alanım olmasa dahi bloguma düşkünümdür. İnşallah daha da geliştirebilirim.
Selametle







2 yorum:

  1. Aleyküm selam , Ay canım benim ne tatlısın sen :) bende Mersin'de hatta Tarsus'taydım çok değil yaklaşık 5 ay kadar aslında , üniversiteyi kazanınca elveda demek zorunda kaldım oralara:) kendini anlatman ne iyi olmuş bende blog sahiplerini çok merak ederim ayrıca o kişinin özelliklerini bilmezsem kim olduğunu aklıma getirmekte çok zorlanırım acaba bu o kişimiydi yoksa öteki miydi filan diye. Artık hep aklımdasın canım Tarsuslu kız olarak merakla postlarını bekliyorum en yakın zamanda detaylı bi incelemeye de alacağım blogunu inşaAllah .. selamlar sevgiler çok ..

    YanıtlaSil
  2. Aaa inanır mısın çok mutlu oldum bir Tarsuslu ile karşılamaktan. Şuan ne kadar mütebessimim bilemezsin. :) Tüm güzel yorumların için teşekkür ederim. :) İnşAllah her zaman takibimdesin. Bundan sonra sende benim Tarsuslu Esen ablamsın. :) Allah' emanet ol. Selam ve dua ile.

    YanıtlaSil

Sevgili canlar, lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz. :) Hepiniz benim için değerlisiniz. Sizleri çok seviyorum. :)